HOME Despre noi Cursuri de specializare Contact
Analiză acufene
Tratamente
TinniTool Soft Laser
Neurostimulare
Terapie prin sunete
Studii clinice
Pentru specialiști
Parteneri
Dopuri de urechi
Dopuri de urechi
Analiză personalizată a tinitusului

În ce stadiu este tinitusul meu?
De cât timp auziți zgomotele în ureche? Cât durează?

  •  Durează mai puțin de o oră, cel puțin odată pe săptămână

Acesta poate fi un semn de alarmă. Cauzele generale pentru acest tip de tinitus pot fi: stres, tensiune musculară, lipsa odihnei. Cel mai important lucru este să nu intrați în panică, pentru că aceasta poate agrava starea Dvs. Deocamdată analizați-vă rutina zilnică și încercați să evitați stresul, relaxați-vă mușchii. Se recomandă exerciții zilnice de relaxare și meditație.

  • Mai mult de o oră, de mai multe ori pe săptămână

În acest caz, putem vorbi despre tinitus acut. Cauzele specifice pot fi trauma sonoră (împușcături, muzică tare), o boală anterioară sau tensiune arterială anormală. Ultima șansă de a trata tinitusul relativ ușor! În acest stadiu trebuie să luați măsuri imediat. Mai puțin stres, mai mult somn, relaxare, consum de apă satisfăcător, echilibrarea activităților zilnice (muncă, familie, timp liber, sport).  Terapia zilnică de sunete , cu o durată de 30 de minute, este recomandată. Dacă sunt luate măsuri imediat – tratament cu soft-laser-, tinitusul acut poate fi tratat în cca. 3 luni.

  • Constant, de mai puțin de un an

În acest stadiu – tinitus subacut-, persoanele afectate de obicei au încercat mai multe remedii. Deseori, cu foarte puțin succes. Este recomandat un tratament holistic, care ar trebui început foarte prompt. Odată ce tinitusul devine cronic, șansele de vindecare scad. Tratamentul cu soft-laser , sono-și neurostimularea trebuie aplicate în același timp. În cazul  tulburărilor de somn, trebuie aplicată terapia pentru somn.

  • Constant, de mai mult de un an

În acest caz s-a instalat tinitusul cronic. Este posibil ca să vă fi pierdut pofta de viață și speranța de vindecare.  Șansele de o recuperare de 100% în acest stadiu sunt mai puține, dar nu este imposibil. Sunt șanse de a reduce volumul zgomotelor din ureche cu tratamentul soft-laser. Există metode noi, promițătoare, în primul rând pentru îmbunătățirea calității vieții, ca de exemplu terapia cu sunete, neurostimularea, terapia pentru somn și mascarea cu sunete din natură.

Ce fel de sunete auziți?
Cu ajutorul testului nostru de auz, putem stabili frecvențele zgomotelor auzite de Dvs. După aceea, Vă putem oferi o formă individualizată de terapie sonoră și neurologică pentru blocarea –mascarea tinitusului , precum și o terapie individualizată pentru tulburări de somn.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player